Werkplaats

Autobedrijf Kees Roks is een full-service autobedrijf. Bij ons kunt u terecht voor een APK en onderhoud, het wisselen van banden maar ook voor aircoservice, een complexe storing of grote reparatie. Wij zijn iedereen graag van dienst, ongeacht het merk. Uw voertuig is van harte welkom in onze complete, moderne werkplaats, waar plaats is voor elk merk en type auto, bedrijfswagen of camper.

Voor alles wat met onderhoud of reparatie van uw voertuig te maken heeft, bent u hier aan het juiste adres. Door onze vakkundige monteurs wordt altijd op een zorgvuldige manier gewerkt en gebruik gemaakt van professionele en moderne apparatuur. Uiteraard werken wij standaard vanuit de hoogste kwaliteits-eisen.

Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk.

Vervangend vervoer

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Autobedrijf Kees Roks kunt u rekenen op de beste service! 

Tijdens het maken van een werkplaatsafspraak heeft u keuze uit de volgende mogelijkheden:

  1. U maakt gebruik van ons vervangend vervoer of een leenfiets. 
  2. U maakt gebruik van de haal- en brengservice 
  3. U wilt graag op de reparatie wachten 

Wij zijn aangesloten bij Bosch Car Service

Bosch Car Service is een universele garage bij u in de buurt. Elke auto is welkom bij uw Bosch Car Service: jong of oud, groot of klein, ongeacht het merk, eigendom of lease, hoe groot of klein het mankement ook is.

Training & scholing

Door de continue scholing van de monteurs in het Bosch Trainings Center zijn zij als geen ander in staat om ook de meest technische storing snel te vinden en te verhelpen. En een eenvoudig defect als een kapotte lamp? Ook geen probleem. De technische kennis en apparatuur van Bosch ondersteunt de garages in al haar werkzaamheden.

Strenge (kwaliteits)eisen

Alle Bosch Car Service garages zijn aangesloten bij de BOVAG en voldoen aan strenge (kwaliteits)eisen die door Bosch en BOVAG vastgesteld en gecontroleerd worden. U mag er op vertrouwen dat wij alleen dat repareren of vervangen wat nodig is en wat (vooraf) met u is afgesproken. En we laten u graag zien wat we gedaan hebben.

Klik ook eens op pechhulp en maak kennis met de unieke pechhulpservice van Bosch Car Service. Want hoe goed de zorg voor uw auto ook is, het kan altijd gebeuren dat u toch stil komt te staan. Bosch Car Service helpt u dan snel en vakkundig weer op weg, indien nodig met vervangend vervoer.

Erkend duurzaam

Als Bosch Car Service-dealer zijn wij ook Erkend Duurzaam gecertificeerd. Het certificaat is voor Bosch een erkenning van de duurzame inspanningen die alle Bosch Car Service bedrijven leveren. Het Erkend Duurzaam-certificaat is een keurmerk voor en door de automotivebranche, dat is ontwikkeld door BOVAG en het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (ivDM). Het keurmerk zorgt voor een aantoonbare besparing, op afval- en energiekosten. Het voldoet aan de internationale richtlijnen van ISO 26000 en is daardoor een aantoonbaar bewijs voor MVO-beleid dat ook bij aanbestedingen en tenders vaak als voorwaarde wordt gesteld. Het keurmerk wordt breed gedragen binnen de sector: meer dan 1.500 bedrijven zijn inmiddels aangesloten.

 

Werkplaats Kees Roks in Roosendaal