Leasen, financieren en verzekeren

Private Lease

Private lease is dé nieuwe manier van auto rijden. In plaats van de auto te kopen, least u deze privé voor een langere periode. Zo kunt u in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Dit resulteert in optimale financiële zekerheid.

In de maandkosten zitten namelijk ook alle afschrijvingskosten zoals belasting en verzekering, maar u hoeft ook niet meer om te kijken naar onderhoud en reparatie. Dat is onze zorg.

Meer weten? Vanzelfsprekend staan wij bij Autobedrijf Kees Roks klaar om uw vragen te beantwoorden.

 

Occasionlease 

Bent u niet uit op de laatste modellen of gadgets, maar wilt u gewoon voordelig en flexibel een betrouwbare auto rijden, dan is het leasen van een occasion wellicht iets voor u. U rijdt dan in een jonge, uitstekend onderhouden gebruikte auto, met de zekerheid en het comfort van nieuw. Naast een nog aantrekkelijker leasebedrag profiteert u van extra flexibiliteit door een kortere contractduur. Ideaal voor mensen die zorgeloos en comfortabel willen autorijden, voor een scherpe prijs. Ook het onderhoud van uw leaseauto is in goede handen: bij Bosch Car Service Kees Roks .  

 

Financiering

Veel mensen geven er bij de aanschaf van een auto de voorkeur aan de aankoop (deels) te financieren. Naar schatting wordt zo'n 70% van de aankopen (deels) gefinancieerd met middelen van een kredietverstrekker.

Wij kunnen en mogen u op dit gebied als 'verbonden bemiddelaar' service verlenen. Voor alle duidelijkheid: wij treden alleen op als bemiddelaar tussen u en de financieringsverstrekker. Ons doel is om goede auto’s te verkopen tegen een goede prijs en uitstekende service te verlenen. Bemiddelen bij het afsluiten van een financiering is hiervan een onderdeel.

Indien gewenst verdient het aanbeveling de verschillende kredietverstrekkers en uw eigen bank vooraf via internet te bezoeken en de mogelijkheden te onderzoeken. Door bemiddeling voor onze klanten hebben wij goede ervaringen opgedaan met financieringen via diverse kredietverstrekkers zoals Bovemij Finance, een partner van BOVAG en Bosch Car Service. 

Verzekeren

Bosch Car Service Kees Roks biedt u een uitgebreid pakket aan diensten. Hierdoor kunt u voor alles wat u nodig heeft voor zorgeloos rijplezier terecht op één adres. Dit geldt voor alles wat wij te bieden hebben in autotechniek, maar ook voor een autoverzekering op maat. Passend bij uw auto en de manier waarop u deze gebruikt. Elke Bosch Car Service Autoverzekering biedt een uitgebreide dekking tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden. 

Stel uw eigen pakket samen

Een goede verzekering biedt de dekking die u nodig heeft voor een aantrekkelijke prijs. Daarom biedt Bosch Car Service u maatwerk, waarbij u zelf bepaalt wat u wel en niet verzekert. Zo stelt u het pakket samen dat bij uw wensen en budget past. Van een WA-verzekering en WA + Beperkt Casco, tot WA + Volledig Casco, waarbij u voor de laatste weer kunt kiezen uit drie pakketten: Compact, Comfort en Compleet. 

 

showroom.jpg